Αισθητική Οδοντιατρική - Διορθώστε απλά & εύκολα το χαμόγελό σας

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που νιώθουν άβολα όταν χαμογελούν, που βάζουν το χέρι τους όταν γελάνε για να κρύψουν κίτρινα, στραβά, άσχημα δόντια που τους γεμίζουν ανασφάλεια; Μήπως συμφωνείτε ότι ένα όμορφο, γοητευτικό, υγιές χαμόγελο είναι το καλύτερο κόσμημα του προσώπου; Ότι μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και μπορεί να είναι το διαβατήριο για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία; Μήπως ονειρεύεστε λευκά, αστραφτερά δόντια και ένα αξέχαστο στόμα αλλά δεν ξέρετε πώς να το αποκτήσετε;
Η αισθητική οδοντιατρική, σας δίνει τις λύσεις. Το θέμα είναι ότι μια επίσκεψη σε έναν ειδικευμένο γιατρό θα σας λύσει τις απορίες και θα σας κατευθύνει ώστε να βρείτε την κατάλληλη λύση στο δικό σας πρόβλημα, πολλές φορές πολύ πιο οικονομικά από ότι φαντάζεστε.

Λεύκανση, μια ασφαλής θεραπεία

Είναι η πιο συντηρητική θεραπεία της αισθητικής οδοντιατρικής. Αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που δεν χαλάει τα δόντια, δεν προκαλεί καρκίνο του στόματος, ούτε ερεθίζει τα ούλα. Για αυτούς που είναι ενημερωμένοι από τη σύγχρονη βιβλιογραφία, είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή ενός εξειδικευμένου λευκαντικού παράγοντα στην οδοντική επιφάνεια, την οποία διαπερνά χωρίς να την καταστρέφει. Ο λευκαντικός παράγοντας αποχρωματίζει τις χρωστικές που βρίσκονται στο εσωτερικό του δοντιού. Μπορεί να γίνει υπό ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι με εξειδικευμένα ναρθηκάκια ή και στο ιατρείο παράλληλα με τη χρήση φωτεινής ενέργειας. Χρειάζεται μια μικρή επανάληψη κάθε χρόνο περίπου για την αμείωτη διατήρηση του λευκού αποτελέσματος.

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι στην ουσία μια τεχνική μικρογλυπτικής που συντελείται άμεσα πάνω στην επιφάνεια του δοντιού. Απόλυτα συντηρητική μέθοδος χωρίς σχεδόν να πειραχτεί η οδοντική επιφάνεια. Χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικά υλικά (σύνθετες ρητίνες) που είναι εύπλαστα, πάνω στην οδοντική επιφάνεια έτσι ώστε να της δώσουν το χρώμα και το σχήμα που θέλουμε, και στη συνέχεια πολυμερίζονται ώστε να αποκτήσουν την τελική τους σκληρότητα. Γίνονται άμεσα στο στόμα από τον οδοντίατρο (δεν απαιτούν τη συνεργασία του οδοντοτεχνίτη) για αυτό και γίνονται σε ένα ραντεβού, γρήγορα, ανώδυνα και με πολύ χαμηλό κόστος.

Όψεις Πορσελάνης

Είναι η επιτομή της αισθητικής οδοντιατρικής. Είναι πολύ λεπτές φλούδες πορσελάνης που καλύπτουν μόνιμα τα δόντια, προστατεύοντάς τα και δίνοντας τους το χρώμα και το σχήμα που επιθυμούμε. Αποφεύγοντας οποιαδήποτε χρήση μετάλλου, το χρώμα και η υφή είναι ίδιο με αυτό του υγιούς, πανέμορφου δοντιού. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο φυσικό ώστε να είναι μη ανιχνεύσιμο! Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ή περισσότερα δόντια. Με τις τελευταίες τεχνικές, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να μην πειραχτεί καθόλου το φυσικό δόντι (όψεις δίχως τρόχισμα)

Smile Make Over

Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής, λεύκανση, όψεις ρητίνης ή πορσελάνης, αποκατάσταση παλιών μαύρων σφραγισμάτων, εμφυτεύματα για αποκατάσταση των δοντιών που λείπουν, αντικατάσταση θηκών με μεταλλικά τελειώματα, μπορούμε σχεδόν να μεταμορφώσουμε ένα στόμα. Να επαναφέρουμε τη λάμψη ενός νεανικού χαμόγελου. Να καλύψουμε τα σημάδια και τη φθορά του χρόνου δίνοντας στα δόντια το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα που επιθυμούμε κ μας ταιριάζει. Να δημιουργήσουμε εκ νέου το χαμόγελο που ονειρευόμαστε και που μας αξίζει!

 

Για ότι χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας!!!