Ομάδα


Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος

Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος,
Χειρουργός Οδοντίατρος, 
Οδοντιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας

Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι χειρουργός οδοντίατρος. Το 1998 ολοκληρώνει τις σπουδές του με βαθμό άριστα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Έκτοτε και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την εκπαίδευση του παρακολουθεί και συμμετέχει σε κλινικές παρουσιάσεις και σεμινάρια Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας, Ορθοδοντικής, Κοσμητικής Οδοντιατρικής και Στοματολογίας ενώ είναι μέλος και της Διεθνούς Εταιρίας Εμφυτευμάτων (International Team of Implantology)

Το 2004 ανοίγει το πρώτο του οδοντιατρείο στην Αργυρούπολη ενώ μετά από μια απρόσκοπτη και επιτυχημένη δεκατετραετή πορεία ως κλινικός χειρουργός, το 2018 ανοίγει στην ίδια περιοχή το Πρότυπο Οδοντιατρικό Κέντρο, μια κλινική με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές τάσεις και με τεχνολογία αιχμής, που καλύπτει όλους τους τομείς της σύγχρονης προληπτικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής.

Η κλινική στελεχώνεται από τέσσερεις ακόμα οδοντιάτρους και πέντε άτομα νοσηλευτικό προσωπικό που μαζί με τον Dr. Γεώργιο Παπαδόπουλο εγγυώνται την κορυφαία παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών για την επίλυση του όποιου οδοντικού προβλήματος με απώτερο στόχο ένα όμορφο χαμόγελο, εστιάζοντας με ευαισθησία και υπευθυνότητα στις προσδοκίες και τις επιθυμίες του κάθε ασθενούς με σκοπό τη βέλτιστη δυνατή ικανοποίησή του.

Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι ένθερμος εκφραστής  ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ενώ στα χόμπι του περιλαμβάνονται η πεζοπορία, η ποδηλασία και τα ταξίδια. Μιλάει ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά και είναι υποστηρικτής φιλανθρωπικών οργανώσεων και συλλόγων παιδιών που έχουν ανάγκη.


Dr. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Η Γρηγοριάδου Χρυσάνθη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με βαθμό " Λείαν Καλώς ". Έκτοτε εργάστηκε στην ίδια πόλη για αρκετά χρόνια ως χειρουργός οδοντίατρος μέχρι το 2016 όπου μετακόμισε στην Αθήνα και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της κλινικής μας.

Λόγω της μεγάλης αγάπης της για το αντικείμενο αλλά και της ανάγκης της να ενημερώνεται και να εφαρμόζει τις σύγχρονες τεκμηριωμένες τεχνικές έχει παρακολουθήσει πλήθος θεωρητικών συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Η αισθητική οδοντιατρική, η προσθετική και η ενδοδοντία είναι οι τομείς που εστιάζει το ενδιαφέρον της ενώ θεωρεί την εκμάθηση αλλά και την επιμονή στην σωστή στοματική υγιεινή του ασθενούς το κλειδί για την επιτυχία κάθε θεραπείας.

Στόχος της είναι πάντα να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους ασθενείς της στο οποίο κι εκείνοι επανέρχονται με χαρά για να τελειοποιήσουν το χαμόγελο τους.

Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, βόλτες σε διάφορες περιοχές στην Αθήνα ή οργανώνει ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Dr. Βασίλειος Ράπτης , Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών του 2001

Ο Βασίλειος Ράπτης είναι χειρουργός οδοντίατρος, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών του 2001. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών του, ανοίγει το ιδιωτικό του ιατρείο στη Γλυφάδα όπου και για περίπου μια δεκαετία, ασκεί όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής δίνοντας έμφαση στην προσθετική και αισθητική, συστεγαζόμενος με τον οδοντοτεχνίτη πατέρα του Γεώργιο Ράπτη.

Το 2010 τον βρίσκει να συνεχίζει τις σπουδές και να ασκεί τα  καθήκοντα του στη Σουηδία, όπου και για 9 χρόνια εργάζεται τόσο στον ιδιωτικό  τομέα όσο και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας (Folktandvården), έχοντας την ευκαιρία να μετέχει σε ένα περιβάλλον όπου ο παροιμιώδης επαγγελματισμός, η επιστημονική έρευνα, η πρόληψη και η υψηλή τεχνογνωσία  ενός λαού πρότυπο οδοντιατρικής παιδείας,  αποτέλεσαν  το θεμέλιο λίθο και την επιτυχημένη εκείνη συνταγή, για τη βέλτιστη δυνατή παροχή υπηρεσιών στο τομέα Οδοντιατρικής υγείας.

Η θέση του ως επειγοντολόγου οδοντιάτρου με έμφαση στα ενδοδοντικά και περιοδοντικά περιστατικά, καθώς και η καθημερινή επαφή με ευαίσθητες ομάδες όπως αυτές των παιδιών και  των οδοντιατρικά φοβισμένων ασθενών συνέβαλε  τα μέγιστα για την απόκτηση επαγγελματικού πλουραλισμού, κατά την αντιμετώπιση του ιδιαζούσης οδοντιατρικής φροντίδας  ασθενούς.

H συμμετοχή του σε πληθώρα σεμιναρίων και η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση του στο πρόγραμμα  Dentistry Implants Aesthetics and Occlusion Oral Rehabilitation στην Οδοντιατρική Ακαδημία Στοκχόλμης, του έδωσε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την σύγχρονη Εμφυτευματολογία και την Προληπτική Οδοντιατρική  ενώ παραμένει και ενεργό μέλος της Οδοντιατρικής ομάδας του Νοσοκομείου Herrgärdet του Västerås Σουηδιάς.

Μιλάει αγγλικά, σουηδικά, νορβηγικά και κατά τον ελεύθερο χρόνο του ταξιδεύει πολύ, απολαμβάνει κονσέρτα κλασσικής μουσικής, ενώ ασχολείται και με τη μουσική παίζοντας βιολί και κιθάρα.  


Dr. Μιχάλης Χαλκος , Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών

Σύγχρονες απόψεις, μοντέρνα ιδεολογία και κομψό στυλ είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο οδοντίατρο κι απόφοιτο της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας. Πνεύμα αναζήτησης και αμφισβήτησης δε μπορούν παρά να δηλώσουν έντονα την παρουσία τους καθώς και η επιμονή και η θέληση για το βέλτιστο. Με πνεύμα σεβασμού και ευγένειας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή εξατομικευμένα προσπαθώντας πάντα να συμβαδίσει και να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του κάθε ενός ξεχωριστά.

Παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας ο κ.Χάλκος κατέχει διακρίσεις και εμπειρίες στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του. Ως φοιτητής εν έτει 2012-2017 διακρίθηκε για τις επιδόσεις του σε όλα τα αντικείμενα της οδοντιατρικής επιστήμης. Συμμετείχε κατ’ επανάληψη σε οδοντιατρικά συνέδρια με κυριότερη την παρουσίαση της αναρτημένης ανακοίνωσης που αφορούσε την ολική αποκατάσταση στοματικής κοιλότητας στο πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο το 2017.

Στα χρόνια της φοίτησης στο πανεπιστήμιο της Αθήνας εργάσθηκε ως βοηθός οδοντιάτρου σε μεγάλες κλινικές της Αθήνας λαμβάνοντας σημαντική εμπειρία συνοδευόμενη από συστατικές επιστολές. Παράλληλα παρείχε εθελοντικά οδοντιατρικές υπηρεσίες σε δημόσιο νοσοκομείο και αποπεράτωσε με πλήρη επιτυχία την πρακτική άσκηση φοιτητών σε οδοντιατρεία. Μετά το τέλος των προπτυχιακών σπουδών του διετέλεσε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Κατόπιν προσλήφθηκε και εργάσθηκε σε οδοντιατρείο στα νότια προάστια και πλέον εργάζεται ως οδοντίατρος στην κλινική μας.