Ομάδα


Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος

Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος,
Χειρουργός Οδοντίατρος, 
Οδοντιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας

Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι χειρουργός οδοντίατρος. Το 1998 ολοκληρώνει τις σπουδές του με βαθμό άριστα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Έκτοτε και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την εκπαίδευση του παρακολουθεί και συμμετέχει σε κλινικές παρουσιάσεις και σεμινάρια Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας, Ορθοδοντικής, Κοσμητικής Οδοντιατρικής και Στοματολογίας ενώ είναι μέλος και της Διεθνούς Εταιρίας Εμφυτευμάτων (International Team of Implantology)

Το 2004 ανοίγει το πρώτο του οδοντιατρείο στην Αργυρούπολη ενώ μετά από μια απρόσκοπτη και επιτυχημένη δεκατετραετή πορεία ως κλινικός χειρουργός, το 2018 ανοίγει στην ίδια περιοχή το Πρότυπο Οδοντιατρικό Κέντρο, μια κλινική με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές τάσεις και με τεχνολογία αιχμής, που καλύπτει όλους τους τομείς της σύγχρονης προληπτικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής.

Η κλινική στελεχώνεται από τέσσερεις ακόμα οδοντιάτρους και πέντε άτομα νοσηλευτικό προσωπικό που μαζί με τον Dr. Γεώργιο Παπαδόπουλο εγγυώνται την κορυφαία παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών για την επίλυση του όποιου οδοντικού προβλήματος με απώτερο στόχο ένα όμορφο χαμόγελο, εστιάζοντας με ευαισθησία και υπευθυνότητα στις προσδοκίες και τις επιθυμίες του κάθε ασθενούς με σκοπό τη βέλτιστη δυνατή ικανοποίησή του.

Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι ένθερμος εκφραστής  ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ενώ στα χόμπι του περιλαμβάνονται η πεζοπορία, η ποδηλασία και τα ταξίδια. Μιλάει ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά και είναι υποστηρικτής φιλανθρωπικών οργανώσεων και συλλόγων παιδιών που έχουν ανάγκη.


Dr. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Η Γρηγοριάδου Χρυσάνθη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με βαθμό " Λείαν Καλώς ". Έκτοτε εργάστηκε στην ίδια πόλη για αρκετά χρόνια ως χειρουργός οδοντίατρος μέχρι το 2016 όπου μετακόμισε στην Αθήνα και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της κλινικής μας.

Λόγω της μεγάλης αγάπης της για το αντικείμενο αλλά και της ανάγκης της να ενημερώνεται και να εφαρμόζει τις σύγχρονες τεκμηριωμένες τεχνικές έχει παρακολουθήσει πλήθος θεωρητικών συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Η αισθητική οδοντιατρική, η προσθετική και η ενδοδοντία είναι οι τομείς που εστιάζει το ενδιαφέρον της ενώ θεωρεί την εκμάθηση αλλά και την επιμονή στην σωστή στοματική υγιεινή του ασθενούς το κλειδί για την επιτυχία κάθε θεραπείας.

Στόχος της είναι πάντα να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους ασθενείς της στο οποίο κι εκείνοι επανέρχονται με χαρά για να τελειοποιήσουν το χαμόγελο τους.

Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, βόλτες σε διάφορες περιοχές στην Αθήνα ή οργανώνει ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Dr. Μιχάλης Χαλκος , Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών

Σύγχρονες απόψεις, μοντέρνα ιδεολογία και κομψό στυλ είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο οδοντίατρο κι απόφοιτο της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας. Πνεύμα αναζήτησης και αμφισβήτησης δε μπορούν παρά να δηλώσουν έντονα την παρουσία τους καθώς και η επιμονή και η θέληση για το βέλτιστο. Με πνεύμα σεβασμού και ευγένειας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή εξατομικευμένα προσπαθώντας πάντα να συμβαδίσει και να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του κάθε ενός ξεχωριστά.

ΠαρΆ όλο το νεαρό της ηλικίας ο κ.Χάλκος κατέχει διακρίσεις και εμπειρίες στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του. Ως φοιτητής εν έτει 2012-2017 διακρίθηκε για τις επιδόσεις του σε όλα τα αντικείμενα της οδοντιατρικής επιστήμης. Συμμετείχε κατΆ επανάληψη σε οδοντιατρικά συνέδρια με κυριότερη την παρουσίαση της αναρτημένης ανακοίνωσης που αφορούσε την ολική αποκατάσταση στοματικής κοιλότητας στο πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο το 2017.

Στα χρόνια της φοίτησης στο πανεπιστήμιο της Αθήνας εργάσθηκε ως βοηθός οδοντιάτρου σε μεγάλες κλινικές της Αθήνας λαμβάνοντας σημαντική εμπειρία συνοδευόμενη από συστατικές επιστολές. Παράλληλα παρείχε εθελοντικά οδοντιατρικές υπηρεσίες σε δημόσιο νοσοκομείο και αποπεράτωσε με πλήρη επιτυχία την πρακτική άσκηση φοιτητών σε οδοντιατρεία. Μετά το τέλος των προπτυχιακών σπουδών του διετέλεσε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Κατόπιν προσλήφθηκε και εργάσθηκε σε οδοντιατρείο στα νότια προάστια και πλέον εργάζεται ως οδοντίατρος στην κλινική μας.


DR. Κόκκοτα Φωτεινή , Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών

Η Κόκκοτα Φωτεινή είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών με πτυχίο λίαν καλώς. Εργάζεται στην κλινική μας ως γενικός οδοντίατρος και το ενδιαφέρον της εστιάζεται στην αισθητική οδοντιατρική και ιδιαίτερα στην προσθετική. Από το 2023 συνεργάζεται με την έδρα της Προσθετικής του πανεπιστημίου της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Στελεχώνει το εκπαιδευτικό προσωπικό του εργαστηρίου της Ακίνητης όσο και της Κινητής Προσθετικής.  Έχει ενεργό συμμετοχή στην δημοσίευση εργασιών, καθώς και στην παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Κύριος στόχος της είναι η άρτια εκτέλεση του σχεδίου θεραπείας του εκάστοτε ασθενούς. Το σχέδιο προκύπτει σε συνεργασία με τον ασθενή της, ώστε να δίνεται η αρμόζουσα προσοχή στην ανάγκη και ιδιαιτερότητα του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Προσφέρει το καλύτερο δυνατό βιολογικά, λειτουργικά και αισθητικά αποτέλεσμα μέσω των πλέον σύγχρονων οδοντιατρικών μεθόδων που γνωρίζει.

Λίγα λόγια για την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα της Φωτεινής…

Είναι ευγενική, εργατική, υπομονετική και οργανωτική. Είναι ιδιαιτέρως φιλομαθής με αποτέλεσμα να έχει ήδη στο ενεργητικό της πλήθος πιστοποιητικών σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Της αρέσει να διευρύνει τους ορίζοντές της τόσο με ταξίδια όσο και με τη μελέτη, ενώ μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνεται και το σκάκι. Ασχολείται με το σκάκι από τη παιδική της ηλικία και η επιμονή της και η αγάπη της για το αντικείμενο την έχουν οδηγήσει σε πλήθος πανελλήνιων διακρίσεων.