Ομάδα


Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος

Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος,
Χειρουργός Οδοντίατρος, 
Οδοντιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας

Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι χειρουργός οδοντίατρος, και το πάθος του επικεντρώνεται στην οδοντιατρική και την εμφυτευματολογία. Η πρακτική του φιλοσοφία είναι να προσφέρει στους ασθενείς του ένα τέλειο χαμόγελο και μια άνετη και χωρίς στρες εμπειρία χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική.

Το 1998, αποφοίτησε από το Οδοντιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας με την ειδικότητα Χειρουργός Οδοντίατρος με βαθμό Άριστα. Δημιούργησε το πρώτο οδοντιατρείο, το 2004, στην περιοχή της Αργυρούπολης, και το 2018 δημιούργησε την Οδοντιατρική Κλινική, στην Αργυρούπολη. Ένα οδοντιατρικό κέντρο τελευταίας τεχνολογίας που απασχολεί 3 οδοντιάτρους και 5 άτομα βοηθητικό προσωπικό.

Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος έχει την βαθιά δέσμευση να παραμείνει στην αιχμή της οδοντικής τεχνολογίας και επομένως θεωρεί τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και των σεμιναρίων ως κορυφαία προτεραιότητα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εμφυτευματολογίας, Ορθοδοντικής, Αισθητικής Οδοντιατρικής, Στοματολογίας, Ενδοδοντίας.

Προτεραιότητά του είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες των ασθενών. «Αντιμετωπίζω τους ασθενείς μου σαν να είναι η δική μου οικογένεια».

Είναι μέλος της Διεθνής Εταιρίας Εμφυτευμάτων (International Team of Implantology).
Ο Dr. Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Έξω από την οδοντιατρική, είναι επίσης υποστηρικτής ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τα χόμπι του περιλαμβάνουν πεζοπορία, ποδηλασία, ταξίδια. Μιλάει ελληνικά, αγγλικά και ρώσικα. Είναι πολύ παθιασμένος με την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων και παιδιών που έχουν ανάγκη.


Dr. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Η Γρηγοριάδου Χρυσάνθη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με βαθμό " Λείαν Καλώς ". Έκτοτε εργάστηκε στην ίδια πόλη για αρκετά χρόνια ως χειρουργός οδοντίατρος μέχρι το 2016 όπου μετακόμισε στην Αθήνα και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της κλινικής μας.

Λόγω της μεγάλης αγάπης της για το αντικείμενο αλλά και της ανάγκης της να ενημερώνεται και να εφαρμόζει τις σύγχρονες τεκμηριωμένες τεχνικές έχει παρακολουθήσει πλήθος θεωρητικών συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Η αισθητική οδοντιατρική, η προσθετική και η ενδοδοντία είναι οι τομείς που εστιάζει το ενδιαφέρον της ενώ θεωρεί την εκμάθηση αλλά και την επιμονή στην σωστή στοματική υγιεινή του ασθενούς το κλειδί για την επιτυχία κάθε θεραπείας.

Στόχος της είναι πάντα να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους ασθενείς της στο οποίο κι εκείνοι επανέρχονται με χαρά για να τελειοποιήσουν το χαμόγελο τους.

Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, βόλτες σε διάφορες περιοχές στην Αθήνα ή οργανώνει ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.